Britta, DGI

Jeg stod for at arrangere en tur for mine kolleger på arbejde, og jeg tænkte, at en tur med Fylla ville være super originalt!

Alle var vildt overraskede, da de fandt ud af, at de skulle ud på åbent hav, og dagen forløb bare uden nogen som helst form for problemer. Det var en skøn oplevelse!

Claus, Vestas

Vi afholdt årsmøde for bestyrelsen om bord på Fylla i sensommeren 2011.

Det var enormt interessant at deltage i et så utraditionelt møde. Bestyrelsens formand hjalp med at sætte sejl, og senere på dagen fik vi serveret en lækker, lækker menu fra skibets kabys.

Privat charter

Fylla tilbyder privat charter til firmaer, privatpersoner og andre, der ønsker eventyrlige oplevelser på havet.

En spændende oplevelse til søs!

Firmaudflugter, teambuilding, PR-events og forretningsmøder om bord er blot et lille udpluk af de mere erhvervsprægede udflugter, vi tilbyder. Nye kolleger kan “bryde isen” ved at samarbejde om maritime rutineopgaver, chefen kan invitere til sejlende årsmøde med lækker mad og PR-konsulenten kan markedsføre på en helt ny måde!

På det mere personlige plan kan Fylla danne rammen om bl.a. eventyrlige og utraditionelle bryllupper samt fødselsdage og ferieoplevelser, som skal være lidt ud over det sædvanlige. Desuden tilbyder vi bisættelse på havet i form af et højtideligt og værdigt arrangement.

Tag uforpligtende kontakt til Rederiet Fylla for at høre mere om vores private charter. I samarbejde med dig giver vi gerne et skræddersyet tilbud, som er tilpasset dine ønsker.

 


“En særlig tak til Jacob Egeskov, som har filmet for os.”

 

Priser & andre informationer vedr. privat charter

På- og afmønstringshavn er umiddelbart enten Ærøskøbing eller Svendborg, men I kan reelt på- og afmønstre i alle større, danske havne. Dog opkræver vi 1.250 DKK i forhaling pr. påbegyndt time.

Samtlige priser er uden forplejning, som skal aftales særskilt. NB. NYT MENUKORT PÅ VEJ –  Se det gamle her vores lækre menukort.

  • 3  timer: 15.000 DKK
  • 5 timer: 18.150 DKK
  • 6 timer: 20.650 DKK
  • 7 timer: 23.150 DKK
  • 8 timer: 25.650 DKK
  • 1 døgn: 31.150 DKK (efterflg. døgn: 21.750 DKK)

 

På dagssejlads kan der medtages 42 personer (ved specielle arrangementer med spisning og ekstra kabyspersonale dog kun 41 personer). Det skal oplyses til rederiet, hvor mange børn under 8 år, der skal med på sejladsen.

Der er plads til 24 overnattende chartergæster. Hver person får egen fast køje med madras og skibskiste til private ejendele. Alt efter forholdene kan der mod betaling også stilles lukaf med to køjer til rådighed.

I skal selv medbringe dyne/sovepose, hovedpude og deslige.

Det er tilladt at medbringe sin egen mad/vin, mod proppenge på 1000 kr.

VIGTIGT
Det skal meldes til rederiet hvis:
Der er mere end 2 spædbørn
Der er mere end 8 børn under 8 år gamle.

HUSK AT – NÅR I SKAL SOVE PÅ FYLLA:
Bagage skal medtages i sportstasker, køjesække, rygsække eller lignende “blød” oppakning, af pladsmæssige årsager.

Grundet Fyllas ferskvandsbeholdning er brusebade ombord en yderst sjældenhed. Til gengæld kan der i langt de fleste havne, bades for 10 kroner, hvor mange der skal bruges afhænger naturligvis af badets varighed.

fylla, sejlskibe, ærø, sydfyn, søfart, privatcharter

Kontakt os via telefon 6252 1222 eller på vores mail info@skonnertenfylla.dk 

Gået forkert?

Fylla kan danne rammen for nogle smukke og anderledes private oplevelser.

Hvis du har tilknytning til en skole, kan du komme på lejrskole ombord og har du tilknytning til en anden type institution kan I også nyde livet på Fylla.

Lisa & Bjørn

Vi blev gift om bord på Fylla i sommeren 2011. Det var helt fantastisk!

Vi sejlede ud fra Ærøskøbing ved en 18.30-tiden, så da vi sagde ja til hinanden var det med en smuk solnedgang i baggrunden.

Vi kunne ikke have ønsket os et smukkere eller mere originalt bryllup!

Hvor er Fylla

Vil du følge med i hvor Fylla er henne i verden?