Gået forkert?

Institutions sejlads med Fylla er virkeligt givende og smadder skægt, men hvis du har tilknytning til skole eller undervisning, kan du tage på lejrskole på havet eller på privat charter med Fylla.

Trøjer

Køb en sej hættetrøje eller en super lækker t-shirt. Butikken er åben

Det Gamle værft

Fylla er en del af besøgsværftet, Det Gamle Værft. Det har åbent dagligt
Åbningstider

Eller læs mere om Det Gamle Værft her

Institutions sejlads

Når Fylla sejler ud er eventyret i gang og fællesskabet lever i bedste velgående. Alle sanser bliver brugt og oplevelser og indtryk, deles og skaber glæde, forundring og højlydte grin. I fællesskab laves der mad, gøres bakstørn og alle de andre opgave som skal løses på et gammelt sejlskib.

Nyd livet og hinanden!

Når Fylla sejler ud er eventyret i gang og fællesskabet lever i bedste velgående. Alle sanser bliver brugt og oplevelser og indtryk, deles og skaber glæde, forundring og højlydte grin. I fællesskab laves der mad, gøres bakstørn og alle de andre opgave som skal løses på et gammelt sejlskib.

Arbejdsopgavernes mangfoldighed giver alle en plads i det fællesskab, det er at sejle skibet og leve om bord. Fylla tilbyder gode rammer for både ro og fordybelse samt fart over feltet! Et togt med skonnerten er bestemt en unik oplevelse. Man får et indblik i, hvordan en rigtig sømand arbejdede i tidernes morgen, og man får lov at mærke suset fra vinden og havet, når skibet glider henover bølgerne.

Institutions sejlads med Fylla

Tid til fordybelse og til livet!

Hele Fyllas besætning har erfaring med at sejle med mange forskellige slags institutioner. Derved er besætningen vandt til mange forskellige mennesker, med meget differentieret behov. Nogle har særlige fysiske behov, andre særlige psykiske behov. Fylla har plads til mangfoldighed og skipper og styrmand tager gerne en snak med Jer, hvis I har spørgsmål i gerne vil have en afklaring på. Vi glæder os til at møde jeres institution.

Institutions sejlads ombord på Fylla tager udgangspunkt i 5 dages sejlads, da erfaringen fortæller os at det er minimum for et rigtig godt ferieophold. Fylla kan sagtens booket over længere tid og en sejlads kan også være kortere.

Økologi på Fylla

Vi skal passe på vores smukke natur, rige dyreliv og naturligvis også på vores gæster. Derfor køber vi, så vidt muligt, økologiske råvarer. Fylla er et sejlskib og besætningen gør alt hvad de kan, for at få flest mulige sejltimer, altså helt uden motorkraft. Sejlskibe og økologi hænger virkelig godt sammen.

Pris: 43.300 DKK 

NB. Fylla kan i alt have 28 overnattende gæster. Ovenstående pris er tom. 22 deltagere. Tillægsprisen for 23-28 deltagere er DKK 1.300 pr. deltager. Alle nævnte priser dækker ophold og forplejning i 5 dage.

HUSK AT:
Bagage skal medtages i sportstasker, køjesække, rygsække eller lignende “blød” oppakning, af pladsmæssige årsager.

Grundet Fyllas ferskvandsbeholdning er brusebade ombord en yderst sjældenhed. Til gengæld kan der i langt de fleste havne, bades for 10 kroner, hvor mange der skal bruges afhænger naturligvis af badets varighed.

Kontakt os via telefon 6252 1222 eller på vores mail info@skonnertenfylla.dk 

 

Velkommen ombord

Her kan du downloade vores Velkommen ombord, i den kan du læse og forberede dig til jeres togt.

Her kan du se hvor Fylla ligger i Svendborg Havn

Skippers dagbog

Her kan du læse om tidligere togter, det er skippers egne ord

Merchandise

Et togt med skonnerten Fylla er et minde for livet. Hvis du vil have et mere håndgribeligt minde, kan du tjekke vores lækre merchandise ud.