Fyllas nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at tilmelde dig Fyllas nyhedsbrev, kan du bare sende os en mail med overskriften Nyhedsbrev, så kommer du automatisk med.

Fyllas venner

Fylla har brug for dig! Skibets primære indtjening kommer først og fremmest fra de lejrskoleophold, skoler og institutioner rundt om i Danmark, som hvert år booker Fylla. Men det ville være næsten umuligt at drive Fylla, hvis det ikke var for den frivillige opbakning, vi oplever rundt omkring.

Bliv medlem af Fyllas Venner

Fyllas Venner er en nytteforening, hvis hovedformål er at knytte mennesker, sejlskib, vind og natur tættere sammen, så alle får glæde og nytte heraf.

Foreningen hjælper til ombord på Fylla, når der til- og afrigning, vedligehold, kabystjanser og når der trænger til at blive gjort bakstørn, og hvad der ellers kunne være af praktisk arbejde.

Desuden har Fyllas Venner lov til (mod betaling) at sejle med, når Fylla deltager i Fyn Rundt. Gennem tiderne er der kommet nogle utroligt hyggelige stunder ud af sådanne arrangementer.

Et medlemskab af Fyllas venner koster kun DKK 100 årligt. For at blive medlem skal du sende os dine kontaktdata på info@skonnertenfylla.dk eller ringe på tlf. 6252 1222.

Læs her foreningens vedtægter, som den fik i 2007.

Donationer

Når du donerer til Skonnerten Fylla, er du med til at holde et stykke smukt kulturarv på vandet. Via din donation bidrager du desuden til, at børn og indlæringshæmmede får et hav af oplevelser via lejrskoleophold og undervisning i søfart. Dermed er du med til at fremme forståelsen af dansk søfart gennem tiderne.

Med andre ord gør du en kæmpe forskel for det maritime Danmark.

Facebook

Nu om dage er netværk utrolig vigtigt, og derfor er Fylla selvfølgelig også med på Facebook. Du kan finde os på facebook.com/SkonnertenFylla

Vi bruger primært Facebook til at opdatere omverden om Fyllas gøren og laden samt om diverse lejrskoleophold og private charter i løbet af året. Desuden uploader vi en masse billeder fra togter og private charter, som forældre, elever, pårørende, skoler, institutioner og andre interesserede kan følge med i.

Shop merchandise

Du kan naturligvis også blive den lykkelige ejer af noget lækkert merchandise med Fyllas logo på. Vores shop byder på både t-shirts, sweatshirts og kasketter.

Når du bærer vores merchandise, er du samtidig en levende markedsføring for Fylla, og omtale kan vi naturligvis altid bruge!

Besøg vores shop.

Togter & charter

Lejrskole

Et lejrskoleophold til søs er en unik oplevelse for hele klassen. Yngre som ældre elever får en oplevelse for livet på Fylla. Skibet er en kilde til oplevelser og indtryk, som kan bruges til alt fra teambuilding til biologi, historie og medieundervisning. Skippers ord er altid lov, og idet eleverne i fællesskab skal være med til at sætte sejl, lave mad og sørge for, at livet til søs glider som smurt, opstår der ofte nye konstellationer af venskaber blandt eleverne.

Institutions sejlads

Fyllas besætning har stor erfaring i at sejle med institutioner, væresteder, bofællesskaber og lign. Der er plads og mange gode erfaringer at dele ud af, hvad angår både psykisk- og fysisk handikappede.

Privat charter

Fylla tilbyder privat charter til firmaer, privatpersoner og andre, der ønsker en sjov og spændende oplevelse til søs. Firmaudflugter, teambuilding, PR-events og forretningsmøder om bord er blot et lille udpluk af de mere erhvervsprægede udflugter, vi tilbyder. Nye kolleger kan €œbryde isen€ ved at samarbejde om maritime rutineopgaver, chefen kan invitere til sejlende årsmøde med lækker mad og PR-konsulenten kan markedsføre på en helt ny måde!

Læs mere om sejlads med Skonnerten Fylla.

Årsberetning

Hvert år skriver rederiet en årsberetning, hvor man kan få et overblik over det forgangende år. Så klik her for at læse årsberetningerne

Læs årsberetningerne for Fylla her.