Mark Bacon Juul Ambeck

Styrmand
Født: 29. juni 1987
Fra: Odense
Bor i: Marstal

Besætning 2018

Remus, Mark og Skipper David Thomas, Fyllafamilien er stadig intakt

Årets mandskab

Ny skipper på Fylla
Skipper David Thomas går i land 30. april, herefter er det Mark “Bacon” Juul Ambeck, som bliver skipper på Fylla, det er vi rigtig glade for. Mark har været styrmand på Fylla, de sidste 2 år og er så absolut, klar til selv at tage styringen.
Mark er en ung mand med stor erfaring, indenfor gamle sejlskibe og også en mand, som mange af Vores sejlskibsentusiaster allerede kender. Mark har tidligere haft hyre på skibe som Georg Stage, Vendia, Maja, LOA og Christian Radich. Han er et kendt ansigt til fx i Fyn Rundt, hvor han gerne står for konkurrencer eller i den dur.
Vi på Fylla er ganske sikre på, at Mark kommer til gøre en god figur, som skipper på Fylla.  

Styrmand bliver Søren Ørnstrup blabla .

Remus har udtalt dette og vi er mildest talt, stolte af ham.
“Jeg er fascineret af det gamle sømandshåndværk og de gamle romantiske idealer omkring sømandslivet. Derfor har jeg været utrolig glad for at sejle ombord på disse to gamle træskibe! Men ligeså meget, at være en del af Søværnet, hvor man i høj grad kan få lov til at dyrke de gamle traditioner, så som takt og tone, flid, desciplin, de basale værdier, ære i sit håndværk og ikke mindst opleve alle de forskellige menneskelige karakter. Det at skabe ting, at være fysisk og bruge sin kreativitet til at finde løsninger tiltaler mig.”

Skipper David Thomas

Remus Tramm

21 år, ubefaren skibsassistent.
En rigtig dygtig og sød ung mand.