Mark Bacon Juul Ambeck

Styrmand
Født: 29. juni 1987
Fra: Odense
Bor i: Marstal

Besætning 2017

Remus, Mark og Skipper David Thomas, Fyllafamilien er stadig intakt

Årets mandskab

Mark “Bacon” Juul Ambeck har valgt at blive på Fylla, det er vi glade for. Mark er en ung mand med stor erfaring, indenfor gamle sejlskibe og også en mand, som mange af Vores sejlskibsentusiaster allerede kender. Mark har tidligere haft hyre på skibe som Georg Stage, Vendia, Maja, LOA og Christian Radich. Han er et kendt ansigt til fx i Fyn Rundt, hvor han gerne står for konkurrencer eller i den dur. Vi på Fylla er ganske sikre på, at det bliver endnu en skøn sæson, med Bacon ombord. 

Remus Tramm er stadig 3. mand, og en helt særlig en af slagsen. Han startede midtvejs i sidste sæson. Han kommer fra HF. Søfart i Marstal og var inden sæson start, med Søværnets Svanen og Thyra på togt over atlanten. Så det er med sikkerhed, en top-tunet ung sømand, som tager imod sæsonens mange gæster.

Remus har udtalt dette og vi er mildest talt, stolte af ham.
“Jeg er fascineret af det gamle sømandshåndværk og de gamle romantiske idealer omkring sømandslivet. Derfor har jeg været utrolig glad for at sejle ombord på disse to gamle træskibe! Men ligeså meget, at være en del af Søværnet, hvor man i høj grad kan få lov til at dyrke de gamle traditioner, så som takt og tone, flid, desciplin, de basale værdier, ære i sit håndværk og ikke mindst opleve alle de forskellige menneskelige karakter. Det at skabe ting, at være fysisk og bruge sin kreativitet til at finde løsninger tiltaler mig.”

Skipper David Thomas

Remus Tramm

21 år, ubefaren skibsassistent.
En rigtig dygtig og sød ung mand.